Per a visitar aquesta pàgina has de ser major d'edat
Ets major de 18 anys?
Si No
Carregant contingut

AL COSTAT DELS NOSTRES CLIENTS DES DE FA MÉS DE TRES DÈCADES

Qui som

Som una distribuïdora andorrana de vins i spirits premium, nascuts de l’entusiasme pel món del vi fa més de trenta-cinc anys. D’esperit innovador i vocació de servei, som un referent dins del món de la distribució vinícola.

Viníssim el formen un equip humà de sòlida experiència i formació en el món vinícola i sobretot, un equip molt proper als nostres clients. Professionals apassionats per la nostra feina, enfocats a satisfer les necessitats del mercat i a la creació de valor a través de les marques de prestigi del nostre porfoli.

Marques

Distribuïm marques premium de les principals categories i regions vitivinícoles a nivell mundial, així com spirits, olis i vinagres d’alta gama. Marques majoritàriament familiars, que comparteixen els mateixos valors d'excel·lència, sostenibilitat i prestigi que Viníssim.

Disposem de la proposta de vins i spirits que millor encaixa amb el teu establiment i comptem un ampli equip enfocat a comprendre les teves necessitats i assessorar-te per tal de potenciar el teu negoci

Calvados Didier Lemortc

Clos Farena

Kuhri

Locos del Vino

Maison Hebrard

Montebaco

Palacios Remondo

Tequila Rocado

Viña Sol

Proposta de valor

Experts en marques i productes premium
Empresa andorrana de llarga trajectòria en el sector
Equip altament qualificat
Agilitat, qualitat i excel·lència en la relació amb els nostres clients

Sol·licita el nostre catàleg

    Vols saber més? Contacta’ns

    Si necessites assessorament per la teva carta de vins, vols conéixer amb detall el nostre porfoli o t’agradaria rebre una visita del nostre gestor comercial, escriu-nos. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.